Transfernieuws

1 02, 2018

Transfer Peter Wolters naar I-Real

Een toptransfer keurig netjes binnen de deadline van deze transferwinter: Peter Wolters als back-end software developer naar I-Real in Terborg. Daar hoort natuurlijk een traktatie bij in de vorm van een smaakvolle “Wijkamp Werkt” taart. Veel succes Peter en I-Real. Bedankt voor jullie vertrouwen. Wijkamp Werkt B.V.

1 02, 2018

Transfer Matthijs Pennings naar Copal Handling Systems

Een mooie carrièrestap voor Matthijs Pennings als Software Engineer naar Copal Handling Systems. Een hartelijke ontvangst door de nieuwe collega’s. Dat is een traktatie waard. Veel succes Matthijs én Copal Handling Systems. Bedankt voor jullie vertrouwen in Wijkamp Werkt B.V.

2 01, 2018

Transfer Michel Pouwels naar CAD2M

Een goed begin van 2018! Een mooie transfer van Michel Pouwels als Support Engineer naar CAD2M: SOLIDWORKS, SolidCAM & dddrop. Een hartelijke ontvangst door de nieuwe collega’s. Dat is een traktatie waard. Veel succes Michel én CAD2M: SOLIDWORKS, SolidCAM & dddrop. Bedankt voor jullie vertrouwen in Wijkamp Werkt B.V. 

29 09, 2017

Wijkamp Werkt B.V.

Samen met notaris mr. Jeroen Blankestijn van Notariskantoor Blankestijn B.V. en bedrijfsadviseur Erwin ten Kate van Minerva B.V. zet Wijkamp Werkt B.V. de volgende stap in de ontwikkeling van de organisatie ! Alle opdrachtgevers en (interim) professionals bedankt voor jullie vertrouwen. Wijkamp Werkt !  

5 09, 2017

Transfer Tim Meijer naar ICT Group

Een mooie transfer van Tim Meijer als Junior Software Engineer naar ICT Group. Een goede ontvangst door de nieuwe collega’s. Dat is een traktatie waard. Veel succes Tim én ICT Group. Bedankt voor jullie vertrouwen in Wijkamp Werkt!

1 09, 2017

Transfer Menno Wieggers naar De Hoop Mengvoeders

Een toptransfer keurig netjes binnen de deadline van deze transferzomer: Menno Wieggers als Projectmanager IT bij De Hoop Mengvoeders BV. Daar hoort natuurlijk een traktatie bij in de vorm van een smaakvolle “Wijkamp Werkt” taart. Veel succes Menno en De Hoop Mengvoeders. Bedankt voor jullie vertrouwen. Wijkamp Werkt!