Transfernieuws

29 09, 2017

Wijkamp Werkt B.V.

Samen met notaris mr. Jeroen Blankestijn van Notariskantoor Blankestijn B.V. en bedrijfsadviseur Erwin ten Kate van Minerva B.V. zet Wijkamp Werkt B.V. de volgende stap in de ontwikkeling van de organisatie ! Alle opdrachtgevers en (interim) professionals bedankt voor jullie vertrouwen. Wijkamp Werkt !  

5 09, 2017

Transfer Tim Meijer naar ICT Group

Een mooie transfer van Tim Meijer als Junior Software Engineer naar ICT Group. Een goede ontvangst door de nieuwe collega’s. Dat is een traktatie waard. Veel succes Tim én ICT Group. Bedankt voor jullie vertrouwen in Wijkamp Werkt!

1 09, 2017

Transfer Menno Wieggers naar De Hoop Mengvoeders

Een toptransfer keurig netjes binnen de deadline van deze transferzomer: Menno Wieggers als Projectmanager IT bij De Hoop Mengvoeders BV. Daar hoort natuurlijk een traktatie bij in de vorm van een smaakvolle “Wijkamp Werkt” taart. Veel succes Menno en De Hoop Mengvoeders. Bedankt voor jullie vertrouwen. Wijkamp Werkt!  

31 05, 2017

Transfer Martin Jacobs naar BERG Toys

Trots op deze toptransfer: Martin Jacobs als Senior Process Engineer kunststoffen naar BERG Toys in Ede. Daar hoort natuurlijk een traktatie bij in de vorm van een smaakvolle “Wijkamp Werkt” taart. Veel succes Martin en BERG Toys. Bedankt voor jullie vertrouwen. Wijkamp Werkt ! 

9 05, 2017

Transfer Bart Ubing naar ICT Group

Een mooie transfer van Bart Ubing naar ICT Group als Junior Embedded Software Engineer. Op de eerste werkdag in Deventer hoort daar natuurlijk taart bij ! Veel succes en plezier Bart én ICT Group. Bedankt voor jullie vertrouwen. Wijkamp Werkt

4 05, 2017

Transfer Aylin Knepper naar Bosch Thermotechniek

Een mooie transfer van Aylin Knepper naar Bosch Thermotechniek als Product Change Engineer. Op de eerste werkdag in Deventer hoort daar natuurlijk taart bij ! Heel veel succes en plezier Aylin én Bosch TT. Bedankt voor jullie vertrouwen. Wijkamp Werkt !

1 05, 2017

Transfer Hedzer Wiersma naar Bosch Thermotechniek

Op de Dag van de Arbeid een mooie transfer van Hedzer Wiersma als Lead Design Engineer naar BoschThermotechniek. Een traktatie waard. Veel succes Hedzer en Bosch Thermotechniek. Bedankt voor jullie vertrouwen in Wijkamp Werkt  

18 04, 2017

Transfer Niels Hoek naar Simco-Ion

Trots op deze transfer: Niels Hoek als commercieel medewerker binnendienst naar SIMCO (Nederland) BV in Lochem. Op de eerste werkdag hoort daar natuurlijk een traktatie bij in de vorm van een smaakvolle “Wijkamp Werkt” taart. Veel succes Niels én Simco-Ion. Bedankt voor jullie vertrouwen. Wijkamp Werkt !