Over Edward

Al meer dan 25 jaar scout ik professionals in het midden en hogere segment. Ik ken de markt goed en ben als geen ander in staat om de juiste match te maken. Hoe ik dat doe? Ik schets een goed beeld van een organisatie en de vacature, en wellicht belangrijker, ik ben in staat om jou het verhaal achter de curriculum vitae van een kandidaat te vertellen; wie zit erachter? Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen en bouw dan ook aan de beste match door echt te luisteren en mij te verdiepen in de persoonlijke situaties. Waarom maakt een kandidaat bepaalde keuzes?

Een persoonlijke touch, elkaar kennen; daar geloof ik in. Niet voor niets neem ik regelmatig een kijkje in de keuken van opdrachtgevers. Want alleen zo kan ik inspelen op de specifieke vragen en behoeften van werkgevers en werkzoekenden. Direct contact en korte communicatielijnen staan bij mij hoog in het vaandel. Als talentenscout ga ik net zo lang door met het werven en selecteren van professionals uit het midden en hogere segment, totdat ik weet dat ik de juiste kandidaat heb. Ik bemiddel professionals voor een vast dienstverband, op basis van detacheren via Wijkamp Werkt of door samenwerking met een zzp’er.

Mijn houding typeert zich als no-nonsense: ik probeer het onmogelijke mogelijk te maken. Deze werkwijze zorgt er – in mijn ogen – voor dat iedereen zijn of haar idealen kan realiseren. Daarbij houd ik van persoonlijk contact. Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen en vind het erg belangrijk om te weten wat er bij ze speelt, zodat ik ze altijd met raad en daad bij kan staan. Kandidaten en bedrijven staan mij dan ook in het middelpunt van de belangstelling. Ik heb de beschikking over een groot netwerk waar ik uit kan putten. Zo kan ik iedereen van dienst zijn.

SPORT

Sport loopt als een rode draad door mijn leven. De energie, kracht, motivatie en adrenaline die vanuit de sportbeoefening én beleving op mij overslaat gebruik ik in mijn dagelijkse werk als talentscout bij Wijkamp Werkt. Zo ben ik op donderdag 2 juni 2016 samen met team Blue Spirit uit Hengelo Gelderland de ultieme uitdaging aangegaan om deel te nemen aan de actie Alpe d’HuZes. Daarbij hebben we zo veel mogelijk geld ingezameld in de strijd tegen kanker. Meer dan 14 uur op de fiets en 5 x de Alpe d’Huez beklommen. Een klim van 14 kilometer met een gemiddeld stijgingspercentage van 8%. 

SONY DSCSONY DSC

27157883470_e6c5c8dbce_o

IMG_8952 IMG_8961

 

 

 

Wil je een afspraak maken?

Neem contact op

“Ik ken de markt en ben als geen ander in staat om de juiste match te maken”