Transfernieuws

13 03, 2019

Transfer Lennart van der Burg naar CAD2M

Een mooie transfer voor Lennart van der Burg als Support Engineer naar CAD2M: SOLIDWORKS, SolidCAM & dddrop. Een hartelijke ontvangst door de nieuwe collega’s. Veel succes en werkplezier. Bedankt voor jullie vertrouwen in Wijkamp Werkt B.V.    

7 02, 2019

Transfer Pim Likkel naar Bosch Thermotechniek

Pim Jurriën Likkel pakt zijn kans en maakt een nieuwe carrièrestap: een mooie transfer als Product Manager Nederland naar Bosch Thermotechniek. Heel veel succes allen en bedankt voor de prettige samenwerking. Wijkamp Werkt B.V. Ook een droomtransfer maken? Kijk dan op https://lnkd.in/gTmpVaF 

15 01, 2019

Transfer Hein Bles naar QDP

QDP. We create. We produce. groeit door en heeft het team versterkt met Hein Bles als Senior Productontwikkelaar Kunststoftechniek. Veel succes Maick Klaassen en Hein! Bedankt voor het vertrouwen in Wijkamp Werkt B.V. 

3 01, 2019

Transfer Sarina Herrmann naar Bosch Thermotechniek

Sarina Herrmann is helemaal klaar voor een nieuwe stap in de wereld van de duurzaamheid en maakt als Documentation Engineer een prachtige transfer naar Bosch Thermotechniek. Een mooie samenwerking. Veel succes Sarina en Bosch Thermotechniek. Bedankt voor het vertrouwen in Wijkamp Werkt B.V.

11 12, 2018

Transfer Wynand Hulshof naar Copal Handling Systems

Wynand Hulshof maakt een mooie transfer naar Copal Handling Systems. Een hartelijke ontvangst door de nieuwe collega’s. Dat is een traktatie waard. Veel succes Wynand én Copal Handling Systems. Bedankt voor jullie vertrouwen in Wijkamp Werkt B.V.

4 12, 2018

Transfer Erik Stokman naar Bosch Thermotechniek

Erik Stokman zet een nieuwe stap in de wereld van de duurzaamheid en maakt als Technical Trainer een prachtige transfer naar Bosch Thermotechniek. Veel succes Erik en Bosch Thermotechniek. Bedankt voor het vertrouwen in Wijkamp Werkt B.V.