Tactiek

Met 20 jaar ervaring en topsportmentaliteit ben ik de oplossing voor al jouw recruitment uitdagingen. Als het gaat om het werven en selecteren van vast personeel of om de inzet van interim professionals. Of ben jij als professional degene die op zoek is naar een nieuwe uitdaging?

In dat geval ken ik de juiste tactiek om je doel te bereik en ga ik graag de uitdaging met je aan! Binnen 14 dagen kan ik je als samenwerkingspartner een garandeerde oplossing bieden.

Bekijk hieronder wat ik voor jou kan betekenen.

Werving & selectie

De opdrachtgever

Zoek je personeel in het midden of hogere segment voor jouw bedrijf? Wil je een structurele invulling van jouw vacatures waarbij de kandidaat bij jou op de payrol komt?

Ik treed op als zaakwaarnemer en breng jouw eisen en wensen in kaart en selecteer de geschikte kandidaat. Door mijn uitgebreide netwerk zorg ik voor een optimale match voor zowel opdrachtgevers als kandidaten. Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen en bouw dan ook aan de beste match.

Ik geloof in een persoonlijke touch, in elkaar kennen. Niet voor niets neem ik regelmatig een kijkje in de keuken van opdrachtgevers. Want alleen zo is het mogelijk adequaat in te spelen op de specifieke vragen en behoeften van bedrijven en medewerkers. Direct contact en korte communicatielijnen staan bij mij hoog in het vaandel.

De professional treedt rechtstreeks bij je in dienst. Uiteraard zorg ik ervoor dat dit zo snel en soepel mogelijk verloopt. Daarbij kan indien gewenst een online assessments onderdeel zijn van het werving en selectie proces.

De professional

Wil je een nieuwe transfer maken? Om te bepalen waar je nou echt naar op zoek bent, welke club bij je past, is het essentieel om te achterhalen welke competenties en ambities jij bezit. Ik ga op zoek naar dé persoon achter het curriculum vitae !

Ik kan jou introduceren binnen het grote opgebouwde netwerk. Naast het vinden van een passende functie kijk en zoek ik vooral naar bedrijven waar jij je prettig voelt en goed uit de verf komt. Je wordt daarbij zo vaak en zo goed mogelijk geïnformeerd over interessante bedrijven, de cultuur die er heerst, de mensen die er werken en de werkwijze. Kan jij je hierin vinden, dan wordt er een kennismaking afgestemd.

Ik stuur je niet zomaar naar een nieuwe club, daar gaat een goede voorbereiding aan vooraf. Deze voorbereiding geldt niet alleen voor het eerste gesprek, tijdens de gehele procedure en zelfs daarna blijf ik je coachen en jou sparring partner.

Interim opdrachten

De opdrachtgever

Het kan zomaar gebeuren dat je even krap zit in het personeel. Door een grote verkregen opdracht, een onderbezetting, een langdurig zieke medewerker of door een medewerkerster die met zwangerschapsverlof gaat. Wat de reden ook is, je kunt dan wel extra professionals gebruiken.

Ik kijk hierbij naar de persoonlijkheid van een interim professional en de cultuur van jouw organisatie. Ik ben er namelijk van overtuigd dat iemand pas succesvol kan zijn, als hij of zij op de juiste plek zit. Voor elk vakgebied selecteer ik de beste interim professional.

Heb je een interim opdracht? Ik bemiddel interim professionals in het midden en hoger segment, zowel op basis van detacheren als via samenwerking met een zzp-er. Ik selecteer de beste interim professional voor jou. Ik ken de markt goed en ben als geen ander in staat om de juiste match te maken. Daarbij neem ik alle backoffice werkzaamheden voor jou uit handen. Je kunt je volledig richten op de core-business, jouw eigen bedrijf. Deze tactiek kun je ook kiezen bij een door jezelf geselecteerde professional. Neem contact met mij op voor deze payrolling tactiek en het is snel geregeld. In samenwerking met de backoffice partner is Wijkamp Werkt volledig ABU gecertificeerd.

De interim professional

Wil je flexibel zijn en zoveel mogelijk ervaring opdoen bij diverse opdrachtgevers dan koppel ik jou aan organisaties die gebruik willen maken van interim professionals of zzp-ers. Ik beschik over een groot netwerk van bedrijven die jou graag vanuit een detachering of zzp-samenwerking wil inzetten. Wanneer ik voor jou bemiddel, ga ik op zoek naar opdrachten die aansluiten bij jouw vaardigheden en wensen.

Waar voor veel detacheringsbureaus het curriculum vitae als leidraad wordt gezien, ligt dat bij mij anders. Uiteraard is het belangrijk om jouw carrièrepad door te nemen, Ik vind het echter veel interessanter om erachter te komen waarom jij juist bepaalde keuzes hebt gemaakt. Ik ga op zoek naar dé persoon achter het curriculum vitae. Succesbepalend is het kunnen overbrengen van de selectie criteria. Je krijgt antwoord op de vraag waarom ik jou voor de nieuwe transfer heb geselecteerd én waarom deze opdracht interessant is voor jou.

Wil je meer informatie?

Neem contact op